Számítástechnika, Irodaszer

 

Nod32 vírusirtó

Miért a Nod32 vírusirtót ajánljuk?

Míg régebben nem volt fontos a vírusirtó, mert elvétve akadtak vírusok, ma már elképzelhetetlen, hogy ne legyen a gépünkön. Aki mellőzi, hamar azzal találja szembe magát jó esetben, hogy lassabban tudja elérni a programjait. A nagyobb baj, ha nem tud csatlakozni az internethez, egyszerűen kikapcsol a gépe vagy kék halállal elszáll, amikor éppen dolgozik. Nem ritka az adatvesztés sem.

Régen drágák voltak a vírusirtó szoftverek, így sokan az ingyenes szoftvereket használták. Ez is több a semminél, de tudnunk kell, hogy az ingyenes vírusirtók nem adnak teljes körű védelmet. 13 év szervizes múltunk alatt, mindig az ingyenes szoftverrel telepített gépeken kellett végezni vírusirtást. Előfordult, hogy neves védelmi eszközök mellett is probléma adódott, de ez szinte mindig a felhasználó hibájából következett be.

Ilyen tipikus hibák:

- Helytelen beállítás

- Védelmi szoftver által felajánlott lépések kihagyása.

- Kikapcsolt vírusirtó

- Nem kikapcsolt, de soha le nem futtatott szoftver. Sokan úgy gondolják, hogy elég, ha automatikus figyelésre állítják a vírusirtót. Ha valaki sokat internetezik javasoljuk, hogy legalább hetente mindemellett indítsa el a szoftver programjából a teljes körű vírusirtást.

A Nod32 ár és tudás szempontjából a legjobb megoldás.

Előnyei:

- Nem csak számítógépre, hanem mobilra is telepíthető

- Bármelyik operációs rendszerre

- Diákoknak, pedagógusoknak, orvosoknak, nonprofit szervezeteknek 50%, közigazgatási szervezeteknek pedig 20% kedvezmény

- Nyugdíjasoknak és egészségügyi dolgozóknak is 2013. évtől 50% kedvezmény jár.

- Egyszerre több évre is rendelhető.

Cégeknek személyre szabott árajánlatok, többféle védelmi lehetőség a Nod32-n belül. 

Hívjon vagy küldjön e-mailt és legkésőbb két nap múlva védett lesz rendszere a vírusoktól!

Otthoni felhasználásra az alap antivírus is megfelelő (NOD32 Antivírus).

1 gép kedvezménnyel: 5596Ft + áfa/ év.

A hosszabbítás 3917Ft + áfa/ év.

 

 

 

Domain regisztráció

A domain egy egyedi internetes azonosító. A honlap azonosítója, mely rendszerint www-vel kezdődik és az ország azonosítójával végződik. Magyarország esetén .hu végződés. Ha valaki tervezi, hogy külföldi piacra is kilép, akkor érdemes az .eu és a .com végződésű neveket is lefoglalni.

Ingyenes tárhely szolgáltatóknál akár pár perc alatt is tudunk magunknak domain nevet készíteni, de ezeket inkább magáncélra javasoljuk.

Cégnek fontos, hogy ne egy bonyolult, hosszú, nehezen megjegyezhető domain neve legyen (ingyenes tárhely szolgáltatók egyik hátránya). Továbbá az ingyenes oldalakon nagyon sok a reklám és általában frame-es szerkezetben vannak. A keresőrobotok nehezebben találnak rá így a honlapra. Saját domain nevünket használjuk e-mail címünkben is, akkor sokkal komolyabb hatást érünk el, mint az ingyenes levelező programokra végződő e-mail címekkel.

Árak: 1900Ft + áfa/ évtől első domain és .hu végződés esetén.

 

 

Webtárhely szolgáltatás

Minden szerverünk klimatizált helyiségben, szünetmentes tápellátással szolgálja ki ügyfeleit a nap 24 órájában. Szerverparkunk folyamatosan bővűl és mindig naprakész.

Nincsenek csomagok, nincsenek megkötések, nálunk csak egyedi megoldások léteznek. Minden tárterületünk az ügyfelek igényei szerint vannak alakítva, legyen az egy egyszerű bemutatkozó oldal vagy egy nagy forgalmú portál.

Nő a forgalma, kinőtte a tárterülete korlátait? Nincsen szüksége új csomagra, rendszergazdáink megoldják a zökkenőmentes bővítést. Régi szerződését az igények változásával módosítjuk.

Szervereink vírusvédelemmel el vannak látva. Tárhely adatai védettek, merevlemezek tükrözve vannak. Meghibásodás esetén nincs szolgáltatás kiesés. 

Árak: 16000Ft + áfa/ évtől

 

 

 

Weboldal készítés

Az egyik lehetőség a folyamatos jelenlétre az interneten, a weboldal. Az értékesítésben is sokat segít, és a reklámozás egyik legolcsóbb lehetősége. Cégnév hallatán az első, hogy beírjuk a keresőbe és megkeressük a hozzá tartozó honlapot. Egy jó honlap érthetően, lényegre törően, kommunikálja a tevékenységi köröket. Felkelti az érdeklődést, mind látványban, mind tartalmában. Sokat elárul a cégről, így nem mindegy, hogy egy ingyenes, reklámmal teletűzdelt webtárhelyen, összecsapott külsővel jelenítjük meg cégünket. Ez komolytalanná tehet bennünket

A honlapkészítés folyamatában a dizájn megtalálása, elfogadása az egyik leghosszabb folyamat. Míg a szöveget sokszor változtatja az ember, addig a külsőt, formát nem olyan gyakran, éppen ezért sem mindegy, hogy milyen dizájn mellett döntünk. 

Programozó, fejlesztő csapatunk minden egyedi igényt kielégít legyen szó akár cégbemutató honlapról, vagy hírportálról. Egészen egyszerű megoldásoktól a könnyen adminisztrálható portálokig vagy az automatikus webáruházakig, versenyeztető szavazórendszerekig. Weben szerkeszthető lehetőséget adunk, ha valaki maga szeretné menedzselni a kész honlapot. 

Árak: 70000Ft + áfától

 

 

 

Weboldal karbantartás

Egy weboldalt nem elég elkészíteni, de folyamatosan érdemes frissíteni új, aktuális információkkal. Ha ez nem történik meg, akkor elmaradnak a látogatók, a keresők nehezebben találják meg a honlapot.

Ha nem kíván weboldala frissítésével bajlódni vagy nincs ideje, mi átvállaljuk ezt a feladatot.

Annyit kell tennie, hogy elküldi a feltölteni, változtatni kívánt tartalmat (szöveg, kép, film...).

A szükséges változtatásokat elvégezzük (méretezés, retusálás...) és frissítjük vele a honlapját. Vállaljuk a közösségi oldalakon való megjelenését és annak folyamatos menedzselését. 

Mindezt havidíjas, esetleg óradíjas, vagy alkalmi megbízás keretében végezzük. Mindegyik konstrukciónak megvan a maga előnye.

Hogy cégének melyik a legköltségkímélőbb megoldás, az a megbízástól is függ.

Árak: 5500 Ft + áfa óradíj  esetén

       25000 Ft + áfától havidíjas megállapodáskor

 

 

 

 

Helyszíni javítás

Budapesten és környékén helyszínre megyünk. A kiszállás Budapesten díjtalan. Amennyiben 1-2 órán belül nem orvosolható a probléma, akkor elhozzuk a gépét, hogy Önnek a lehető legkevesebbe kerüljön a szervizelés. 

Minden esetben értesítjük ügyfeleinket a javítás, alkatrészek költségeiről és ehhez tartjuk is magunkat. Ha elhozzuk a gépet, maximum 3 óra díját számítjuk fel, függetlenül attól, hogy hány órát tartott a javítás.

Megbízható munkatársaink a tényleges hibaforrást kutatják, nem végeznek el feleslegesen kiegészítő munkálatokat, melyek szükségtelenül növelnék a kiadásokat.

Egy évben egyszer javasoljuk a számítógép karbantartását, átnézését, még akkor is, ha még nem jelentkezik hiba. Sok esetben a későbbi meghibásodások egy részét meg tudjuk ezzel előzni vagy előrejelezni. 

Árak: 5500Ft + áfa / óra

         3000Ft + áfa az alapdíjon felül, ha sürgősségi kiszállást kér

 

 

Gép összeállítás, javítás, telepítés

A kívánt vagy általunk javasolt számítógépet összeépítjük. Előfordul, hogy laptopot ajánlunk, mert a felhasználás céljának esetleg az a megfelelőbb. A gép összeállítása után tesztelésnek vetjük alá a konfigurációt  hogy Önnek a hibátlan működésű gépet adhassuk át

Igyekszünk az adott körülményekhez, ráfordítható költségekhez mérten megvalósítani elképzelését a legmagasabb színvonalon.Természetesen házhoz szállítjuk és beüzemeljük a helyszínen a kért gépet.

Nem szerződünk olyan beszállítókkal, ahol olcsó ugyan az áru, de a garanciális ügyintézés vagy nagyon lassú, vagy problémákba ütközik.

Árak: 4500Ft + áfa az összeszerelés

         5500Ft + áfa/ óra telepítés, driver pótlás, javítás (+ alkatrész)

         7500Ft + áfától adatmentés