Cégalapítás

Cégalapítás: legyen szó bármilyen cégformáról, nonprofit szervezet alapításáról, mielőtt az ügyvédhez megy fontos, hogy kérje tanácsadásunkat (mely, ha nálunk könyveltet majd, akkor ingyenes), hogy az Ön számára a legmegfelelőbb cégformát választhassa. Ha tanácsunk hiányában rosszul dönt, akkor adott esetben egy cégforma váltás sok pénzébe kerülhet.

Alapítvány vagy egyesület, sem mindegy. Céltól és tevékenységtől is függ melyik a jobb.

Ügyvédeink vállalják a cégalapítást, bármely cég/szervezeti formáról legyen is szó.

Ezután mi megtesszük  a kötelező bejelentéseket és elkezdjük a könyvelést.

Kezdő vállalkozásoknak jelentős kedvezményt adunk!

 

 

Könyvelési-, adózási tanácsadás 

Tanácsadásunk:itt különösen a nonprofit szervezetek vezetőinek és könyvelőinek szeretnénk segítséget nyújtani. A jobb szabályozás mellett is tapasztaljuk, hogy még mindig vannak ezen a területen kérdések. Jogszabály félreértelmezésekből vagy esetlegesen azok tudásának hiányosságaiból van a legtöbb probléma. Ehhez hozzáadódik, hogy aki sosem látta belülről egy nonprofit működését, az sok mindent másképp értelmez és megpróbálja hasonlóan könyvelni, mint a cégeket szokás. Végül is hasonlóak a kiadásaik, de az adózásuk sok mindenben eltér.

Ha nem látja át a könyvelő, hogy miért is jó, ha egy nonprofit szervezet közhasznú, ha nem tud segíteni a pályázati elszámolásokban, ha nem követi a változásokat akkor sokszor többet árt, mint segít.

Egy vezetőnek is tisztában kell lennie a jogszabályokkal, hiszen nem mindegy merre viszi cégét/szervezetét. 

Egyéni vagy csoportos tanácsadást is tartunk.

Az áraink attól függnek, hogy hány órás beszélgetéseket, előadásokat tartunk és hétköznap vagy hétvégén. Ezt mindig a csoport és a téma mélysége határozza meg.

Egyéni tanácsadás drágább, de nagy előnye, hogy csak azokat a témákat beszéljük át, amik érdeklik. Már Skype-on is adunk tanácsot. Ezzel időt és útiköltséget takarít meg.

Árak: 7500Ft + áfa/ óra

 

 

Arculat tervezés

Az arculati elemek a cég beazonosításának, megkülönböztetésének (más cégektől) stratégiai fontosságú kommunikációs eszközei. Logo, színek, vállalatot megszemélyesítő figura, boríték, levélpapír, lakossági tájékoztatók, ruhák megjelenési arculata, cégtáblák, névjegykártya,közösségi oldalon megjelenés..

Egy kezdő vállalkozásnak eleinte elég lehet egy kisebb arculat megtervezése. Ez jelenti a logot, a névjegykártyát, esetleg a levélpapírt. Mindehhez igazíthatjuk a weboldal kinézetét.

A jól megtervezett arculati elemek, hozzásegítik a céget a sikerhez. A vevők, ügyfelek gyorsan és biztosan beazonosítják. Gondoljunk csak a nagy márkákra. Elég, ha csak meglátjuk a logojukat és máris tudjuk melyik cégről van szó.

A pontos, cégre szabott árakról érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

 

 

 

Filmkészítés

Televíziós műsorok, reklám- ás referenciafilmek készítése, helyszíni közvetítések, televíziós sugárzásra alkalmas professzionális felvételi technikával, utómunka stúdióban.

Egyesületeknek és alapítványoknak 1%-os kampányfilm tervezése, kivitelezése.

A forgatókönyvírástól a film sugárzásáig, több éves televíziós gyakorlattal rendelkező munkatársaink váltják valóra elképzeléseiket.

Természetesen az elkészült fim alá vállaljuk a zene megírását is.

Filmekhez statisztákat és színészeket is közvetítünk.

A pontos árakról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Szolgáltatásaink:

  • komplett televíziós műsorok
  • reklám, referenciafilmek
  • videóklipek készítése
  • szereplő közvetítés
  • reklám-, filmzene írása

 

 

Pályázatfigyelés-, pályázatírás

Több pályázatfigyelő oldal létezik, de nincs minden pályázat egy helyen és általában egyben vannak a cégeknek, nonprofit szervezeteknek, egyéni vállalkozóknak szólóak, melynek végigböngészése időigényes.

Tőlünk csak az Önöket érintő pályázatokat kapja meg. Így nem kell interneten több oldalt végignézni.

Pályázatírás:

Sokan azt hiszik, hogy ha pályázatírót bíznak meg a kiválasztott pályázat megírásával, akkor nincs teendőjük a továbbiakban. Az igazság az, hogy csak azoknál a pályázatoknál van így, amelyek nem a tartalomra fókuszálnak, hanem a cégre. Azonban, ha a tevékenységünkkel kell meggyőzni a pályáztatót, akkor a társaság tudja a legjobban, hogy mit csinál, mihez szeretne pénzt és hogy fogja kivitelezni a programot, ha megnyeri a pályázatot. Természetesen a megfogalmazásban szívesen segítünk, hogy olyan legyen, amit szeretnek olvasni a kiírók. Továbbá a pénzügyi terv elkészítését is vállaljuk majd a kivitelezésnél az utánkövetést, elszámolásban a segítséget.

A pontos árakról érdeklődjön elérhetőségeinken.